Nu Sound of Visegrad pred Vianocami v Srbsku

NU SOUND OF VISEGRAD uvádza: Jay Delver a Grňa

Vianočná párty, na ktorú sa len tak nezabudne. Dva dni pred Vianocami prichádza enkláva slovenských hudobníkov, aby predstavila projekt Nu Sound of Visegrad – rôzny mix žánrov od nu jazzu, funku až po ambient. V podaní skupiny Jay Delver a hudobníka / producenta Grňu.

Zahrá čoraz známejšia československá skupina Jay Delver s ich modernou fúziou jazzu, funku, rocku aj popu s inšpiráciou u Jammie Culluma či Harry Connicka. Z Brna, odkiaľ pochádzajú, veje čerstvý závan progresu aj kvalitného popu. Majú klubový a rádiový prejav – túto vzácnu vlastnosť obrusujú na živých, energických koncertoch. Aj oni sa vracajú do hudobnej minulosti – do sedemdesiatych rokov, z ktorých vyberajú funk groove tých najlepších rozmerov.

Jay Delver – Stop This Thing!

GRŇA – Belief

Martin Chrenko aka GRŇA je saxofonista s klasickým hudobným vzdelaním. Jeho prvé kroky a projekty boli orientované na funk, jazz, blues alebo hip hop. Čoskoro však dostal možnosť vyskúšať hranie s DJom a objavil čaro elektronickej hudby. V priebehu rokov bol rezidentom v rôznych podnikoch v Bratislave, okrem house music sa ale venuje aj hraniu s DnB djmi. Okrem slovenských mien ako Fatsound a Changing faces mal česť vystupovať s headlinermi ako Hybrid Minds, Utah jazz, Hugh Hardie, Paul SG. Momentálne sa venuje produkcii a hraniu vlastných setov, ktoré sú prierezom cez rôzne žánre ako Glitch hop, DnB, Soulful house alebo UK Garage.

Facebook Event

Podujatie z verejných zdrojov podporil : Fond na podporu umenia